Raiffeisen banka donirala 20.000 KM za sportska igrališta

Raiffeisen banka izdvojila je više od 20.000 maraka za obnovu sportskih terena u okviru školskih igrališta u školama u Ljubuškom, Širokom Brijegu i Grudama. Svečana primopredaja igrališta izvršena je jučer u Gimnaziji u Ljubuškom, Osnovnoj školi Vranić u Posušju i Prvoj osnovnoj školi u Širokom Brijegu.




Svečanoj primopredaji igrališta u Širokom Brijegu ispred Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta prisustvovao je pomoćnik ministrice za sport Miro Marić.


“Ugodno smo iznenađeni ovom inicijativom Raiffeisen banke, posebno uzimajući u obzir činjenicu da dolazi u vrijeme recesije. Naše škole vape za sportskom opremom i rekvizitima koji su im nužni za aktivnosti tjelesnog odgoja”, izjavio je Marić.


Renato Leko, direktor podružnice Raiffeisen banke u Širokom Brijegu, prilikom je uručenja donacije izjavio kako se 'djelujući kao društveno odgovorna kompanija Raiffeisen banka opredijelila za davanje potpore djeci i mladima'.


“Nadamo se da smo stvorili koristan prostor u kojem će učenici škola u kojima smo obnovili sportske terene obavljati svoje školske aktivnosti u okviru tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje slobodno vrijeme izvan nastavnih aktivnosti”, kazao je Leko.


“I osoblje i učenici škole zahvalni su Raiffeisen banci koja nam je pomogla u vremenu kada se svi borimo s nedostatkom sredstava za rad”, izjavio je ravnatelj škole Janko Mandić.


Podsjećamo, pored donacije za školska igrališta, Raiffeisen banka ove je godine donirala igrališta za tri vrtića u Mostaru i jednom u Livnu u iznosu od 50.000 maraka.

0 komentari:

Objavi komentar